Bónusz számlacsomag


Csökkentse díjvisszatérítéssel havi számlavezetési díját a Bónusz számlacsomaggal, és az elérhető kedvezmények, valamint a díjmentes szolgáltatások révén még pénzt is megtakaríthat napi pénzügyei intézése során.

 

Kiknek ajánljuk a Bónusz számlacsomagot?

Azoknak, akiknek fontos, hogy a bankszámlájuk havi számlavezetési díját1 díjvisszatérítéssel csökkenthessék, és ehhez vállalják, hogy havonta rendszeresen bizonyos összeget (például fizetést, családi pótlékot) a számlára utaltatnak.

Hogyan lehet alacsonyabb a díj?

 • A havi számlavezetési díjat a felére, azaz 584 forintra csökkentheti, ha a havi átutalás összege meghaladja a 75 000 forintot.
 • A számla normál havi díja 1 166 forint, amit akkor fizet, ha a fenti feltétel nem teljesül.

A bankon belüli, az ügyfél saját számlái közötti átvezetés nem minősül átutalásnak. EBKM : 0,01%

Milyen kedvezményes szolgáltatásokat tartalmaz a Bónusz számlacsomag? (2)
 • díjmentesek a bankkártyával történő vásárlások,
 • díjmentesen, azaz egyszeri belépési díj nélkül igényelheti Internet Banking és Mobil Banking szolgáltatásunkat.
Igényeljen kedvezményesen bankkártyát is a számlacsomaghoz!

Most 50%-os kibocsátói díjkedvezménnyel igényelhet Mastercard Standard® vagy Visa Classic bankkártyát.3
Érdekli, milyen tovább kártyák közül választhat? Kattintson ide!

Mit ajánlunk még a bankszámlája mellé?
 • Felkészülne a váratlan kiadásokra is? Ha olyan lehetőséget keres, amellyel kiegészítheti bankszámlája egyenlegét, kattintson.
 • Ha gyakran utazik külföldre, vagy jelentős összeget tartana devizában, igényeljen devizaszámlát.
 • Intézze banki ügyeit kényelmesen és gyorsan elektronikus szolgáltatásaink segítségével.
Hasznos információk bankszámlája használatához
 • Ha még nem ügyfelünk, olvassa el a legfontosabb tudnivalókat az egyszerűsített bankváltásról.
 • Adja le nyilatkozatát, hogy a jogszabály alapján havonta az első két alkalommal díjmentesen vehessen fel készpénzt belföldi ATM-ekből, összesen 150 000 forintig!
 • Készpénzt nemcsak felvenni, hanem befizetni is tud az erre alkalmas UniCredit bankautomatákon, és mindezt a visszavonásig tartó akciónkban díjmentesen4 teheti.
 • Kerülje el a postai sorban állást és fizesse számláit sárga csekk helyett kényelmesen és biztonságosan csoportos beszedési megbízással. A csoportos beszedések előnyeiről ITT olvashat.
Kapcsolódó dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó hirdetményei és kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1 A Bónusz számlacsomag normál zárlati díja 1 166 Ft/ hó/bankszámla. A Bónusz számlacsomag zárlati díja az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján, amennyiben a tárgyhónapban legalább 75 000 forint jóváírás érkezik átutalásból a számlára (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele), akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban az akció keretében 584 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán. Amennyiben a fenti jóváírási feltétel nem teljesül, akkor a zárlati díjból nem kerül jóváírásra a részösszeg. Az akció visszavonásig érvényes.

2 A bankkártyás vásárlás normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az Internet Banking és Mobil Banking egyszeri belépési díja 2 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Minden akció visszavonásig érvényes.

3 A Mastercard Standard és Visa Classic bankkártya normál kibocsátói díja 5 016 forint. A normál díjak helyett a bank akciós jelleggel a kedvezményes díjakat számítja fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátói díjon történő igénybevételére jogosít fel, és visszavonásig érvényes.

4 A díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading