Skip to main content

2017-ES BANKSZÁMLAVÁLTÁSI AKCIÓ

Bankoljon velünk!


Váltson egyszerűen UniCredit bankszámlára, és akciónkban most akár 20 000 forintot is visszakaphat!

Hogyan vehet részt akciónkban?

  • Nyisson új forint bankszámlát!1  Pénzügyi szokásai megadása után javaslatokat talál a honlapunkon arra, hogy melyik számla illik Önhöz. Kattintson a részletekért! 
  • Töltse ki a bankszámlaváltásra vonatkozó meghatalmazást, hogy segítségére lehessünk a korábbi számlájához kapcsolódó megbízások áthozatalában, a munkabérének átirányításában és a régi számlája felmondásában.
  • Adjon meg legalább egy csoportos beszedési megbízást! Hozza át egyszerűen az új bankszámlára az összes korábbi csoportos beszedési megbízását, vagy ha eddig nem rendelkezett ilyennel, akkor adjon meg legalább egyet! Így rezsiszámláit is mindig időben, kényelmesen rendezheti.    
  • Utaltasson az új számlájára a számla megnyitását követő fél éven belül legalább háromszor, alkalmanként minimum 150 000 forintot. Ez lehet a munkabére vagy egyéb jövedelem, családi pótlék stb.

Ha teljesíti az akciós feltételeket, és a korábbi bankja visszaigazolja a számla felmondását, akkor 20 000 forint összegig jóváírjuk Önnek az UniCredit számláról teljesült első csoportos beszedési megbízásának értékét a Részvételi feltételekben meghatározottak szerint!

Az akció 2017. január 16-tól 2017. június 30-ig vagy visszavonásig tart. Az Akció részletes feltételeit ITT  találja.

 

Miben segítünk Önnek a bankszámlaváltásnál?

A bankváltás során ügyfeleinknek segítünk többek között a korábbi számlájuk felmondásában, a csoportos és egyéb beszedési, továbbá állandó átutalási megbízásaik áthozatalában, valamint a számlájukra rendszeres átutalást teljesítő felek értesítésében. Mindezt úgy, hogy ideális esetben Önnek nem szükséges felkeresnie a korábbi bankját, sem egyéb szolgáltatóját.

Bankunk a bankszámlaváltási szolgáltatást a fizetési számla váltásáról szóló 263/2016. (VIII.31.) számú Kormányrendeletben rögzített rendelkezéseknek megfelelően nyújtja. A fizetési számlaváltásról szóló részletes tájékoztatónkat ITT találja.

 

Bankoljon velünk akciós hirdetmény

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, míg az akció részleteit a „Bankoljon velünk!” akcióra vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A bank a változtatás jogát fenntartja.

 

1 Az akcióban nem vesznek részt az UniCredit Bank Partner Bónusz TOP, a Partner Aktív, a Partner Ikon, a Partner Aktív Plusz és a Partner Ikon Plusz számlatípusai, a közvetítők közreműködésével, továbbá az „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akció keretében megnyitott bankszámlák, illetve azok az ügyfelek, akik az akció kezdő időpontját megelőző 3 éven belül fizetési számlával rendelkeztek az UniCreditnél.

 

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy
Spinning wheel animation

Loading