2015. őszi hitelkártya akció

 

Nyerjen belföldi wellness hétvégét UniCredit hitelkártyájával!


Vegye elő UniCredit hitelkártyáját, mert szeptember 1-jén elindul őszi játékunk, amelyben 2 személyes belföldi wellness hétvégét nyerhet!


Hogyan vehet részt játékunkban?

  • Vásároljon lakossági UniCredit MasterCard® hitelkártyájával 2015. szeptember 1. és október 31. között
  • havonta legalább egyszer, alkalmanként minimum 3 000 Ft összegben.
  • Regisztráljon a játékra néhány adatának megadásával, így megkaphatja garantált ajándékunkat, egy pendrive-ot.
  • Válaszolja meg a játékban feltett kérdést, hogy esélyt szerezzen a fődíj megnyerésére.

A hitelkártyák THM-je: Narancs/Kék/FULA: 38,59%, Arany: 39,64%, Platina: 39,59%*.
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. csatlakozott a Magatartási kódexhez, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezően alkalmazza. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.


A játékban azok az ügyfelek vehetnek részt, akik erre vonatkozóan postai úton hivatalos értesítést kaptak az UniCredit Banktól, a Részvételi Feltételekben meghatározottak szerint. A garantált ajándékot (pendrive) és a fődíjat a nyereményjátékot követően, 2015 novemberében adjuk át a Részvételi Feltételekben foglaltaknak megfelelően.


A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A részletes feltételeket a Részvételi Feltételek dokumentum tartalmazza; a szolgáltatásra vonatkozó feltételek és kondíciók a bank üzletszabályzataiban, hirdetményeiben és kondíciós listáiban találhatók. A hitelkártya-használat szabályait és feltételeit a bank Általános üzleti feltételei, Bankkártya-üzletszabályzata, a részletes kondíciókat – így a hitelkártya kamat- és díjelemeit – a „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentum tartalmazza. A dokumentumok elérhetők bármely bankfiókunkban, vagy megtekinthetők a honlapunkon.


A játékban 2015. november 8-án is aktív státuszban levő, lakossági MasterCard hitelkártyákkal bonyolított vásárlások közül a Magyarország területén áru vagy szolgáltatás forint pénznemben megfizetett ellenértékének tényleges megfizetésére használt, bármely POS-terminálon lebonyolított vásárlási tranzakciók vesznek részt. A játékban minden kártya önállóan vesz részt.
A játékban történő részvétel feltétele, hogy a kártyabirtokos a saját nevére szóló kártyával, illetve a társkártyabirtokos a társkártyával legalább 3000 forint értékben, Magyarország területén forint pénznemben vásároljon, majd felkeresse a bank honlapját (www.unicreditbank.hu/osziakcio), hiánytalanul adja meg az ott kért személyes adatokat, adja le válaszát a feltett kérdésre. Vásárlásnak számít, ha 2015. szeptember 1. és október 31. között bármely POS-terminálon fizet kártyájával. A részvétel további feltétele, hogy 2015. november 8-án a késedelmes napok száma az esetlegesen fennálló hitelkártya- tartozás tekintetében ne haladja meg a 60 napot. A Fődíj, a bank által közjegyző előtt előzetesen rögzített nyertes választ eltaláló, vagy leginkább megközelítő játékosnak kerül átadásra, a garantált ajándékra (pendrive) pedig minden regisztrált játékos jogosult, a Részvételi Feltételekben meghatározottak szerint.


* A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 (1/20/30/70)  325 3200

Fax:
fax: +36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading