2015. Nyári külföldi kártyahasználati akció

 

Nyerjen 1 millió forintot UniCredit bankkártyájával!


2015. július 1. és augusztus 31. között
nyári játékot indítunk, amelynek nyereménye 1 millió forint.  Most ne felejtse otthon az UniCredit bankkártyáját, ha nyaralni indul külföldre, mert a nyereményt akár a következő utazására is fordíthatja.

 

Hogyan vehet részt játékunkban?

  • Vásároljon külföldön a lakossági UniCredit Maestro® vagy MasterCard® betéti kártyával 2015. július 1. és augusztus 31. között,
  • összesen legalább 5 alkalommal, alkalmanként minimum 1500 forint értékben1,
  • regisztráljon a játékra és válaszolja meg a feltett kérdésünket.

Bankkártyája hasznos útitárs utazásai során, érdemes külföldre is magával vinnie. A játékban minden külföldön végzett bankkártyás vásárlással részt vehet, ezért érdemes kártyával fizetnie

  • a szállását vagy az autóbérlést,
  •  étteremben, kávézóban, napi bevásárlás során,
  • a kulturális programokon, kirándulásokon való részvételt,
  • belépőjegyeket, helyi utazás költségeit,
  • de akár a családtagoknak, barátoknak vásárolt szuvenírt is.

Ne feledje, hogy a bankkártyás vásárlás, ahogy itthon is, külföldön is díjmentes2.

Még nincs UniCredit bankkártyája? Igényeljen mielőbb, hogy Ön is részt vehessen a játékban.

A nyereményt a játékot követően, 2015 októberében adjuk át a Részvételi Feltételekben foglaltaknak megfelelően.
A tájékoztatás nem teljes körű. Az akció pontos leírását és feltételeit a Részvételi Feltételek dokumentum, a szolgáltatásra vonatkozó feltételeket és kondíciókat a Lakossági kondíciós lista, valamint annak Betéti bankkártyákra vonatkozó melléklete tartalmazza. Külföldi vásárlások esetén, kérjük, vegye számításba az aktuális átváltási árfolyamot, ha a forintszámlájához vagy eltérő devizanemű számlájához kapcsolódó bankkártyájával fizet.

A játékban 2015. szeptember 10-én is aktív státuszban levő, lakossági Maestro és MasterCard betéti kártyákkal bonyolított vásárlások közül a Magyarország területén kívül áru vagy szolgáltatás ellenértékének tényleges megfizetésére használt, bármely POS-terminálon lebonyolított vásárlási tranzakciók vesznek részt. A játékban minden kártya önállóan vesz részt.
A játékban történő részvétel feltétele, hogy a kártyabirtokos a saját nevére szóló kártyával, illetve a társkártyabirtokos a társkártyával legalább 1500 forint értékben, Magyarország területén kívül vásároljon, majd felkeresse a bank jelen honlapját, hiánytalanul adja meg az ott kért személyes adatokat, és adja le válaszát a feltett kérdésre. Vásárlásnak számít, ha 2015. július 1. és augusztus 31. között bármely POS-terminálon fizet kártyájával.1 A Nyeremény, a bank által közjegyző előtt előzetesen rögzített nyertes választ eltaláló, vagy leginkább megközelítő játékosnak kerül átadásra, a Részvételi Feltételekben meghatározottak szerint.


1 A bank ebben a Játékban csak azon tranzakciókat tekinti érvényes vásárlásnak a Játék tekintetében, ahol a kártya fizikailag ott volt a vásárlás helyén, azaz a kártyát elfogadó kereskedő a tranzakciót a kártyán található adathordozók (chip, mágnescsík vagy érintő funkció) leolvasásával kezdeményezte. A vásárlás értékének meghatározásakor az adott tranzakciónak a kártyához kapcsolt folyószámlán ténylegesen lekönyvelt összege kerül figyelembevételre az alábbiak szerint: forint összegű könyvelés esetében a könyvelt összeg, forinttól eltérő devizanemben történő könyvelés esetében a könyvelt tételnek a terhelés napján érvényes, a bank által meghirdetett deviza eladási árfolyamon forintosított összege.

2 A bankkártyás vásárlás normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 (1/20/30/70)  325 3200

Fax:
fax: +36 1 353 4959


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                      IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista

Véleménye fontos a számunkra. Ossza meg velünk!

Spinning wheel animation

Loading