Akciós, 5,00%-os éves betéti kamat (EBKM: 5,11%)

 

Akciós, 2 hónapos, folyamatos lekötésű betétünkkel május 8-tól visszavonásig kiemelt kamatot érhet el az első betétlekötési periódusra. Az 5,00%-os kamat  (0,10% akciós kamat és EBKM + 4,90% kamatprémium; összesített EBKM: 5,11%) eléréséhez az alábbi feltételeket kell teljesíteni:
 

  • minimum 200 000, maximum 5 millió forint köthető le,
  • új, Partner számlacsomagot nyitó ügyfeleknek érhető el, akiknek a munkáltatója a bankkal együttműködési megállapodást kötött1,
  • csak bankon kívüli forrásból származó forrásra vonatkozik,
  • az első betétlekötési periódus időtartama alatt legalább egy alkalommal minimum 400 000 forint összegű jövedelem érkezzen a számlára, amelyet az ügyfél munkáltatója által vezetett számláról utalnak át.
     

A betét lekötése és a számlanyitás az UniCredit országos fiókhálózatában lehetséges.

Így élhet az akciós betéti ajánlattal!

 

1. Nyisson UniCredit Partner bankszámlát

Partner csomagjainkat azok a munkavállalók vehetik igénybe, akiknek a munkáltatója a Partner szolgáltatásokra vonatkozóan korábban együttműködési megállapodást kötött bankunkkal.
Partner számlacsomagok megnyitására azok a lakossági ügyfelek jogosultak, akik a bank által biztosított elektronikus felületen a számlacsomag igénylése céljából regisztráltak, vagy a bank által biztosított fogadóórákon vagy a fiókhálózatban személyesen jelzik ez irányú igényüket, és a számlanyitási jogosultságukat igazolják a munkáltató által kitöltött és cégszerűen aláírt munkáltatói igazolással.

Munkáltatói igazolás – Partner csomagokhoz

 

2. Helyezze számlájára a lekötni kívánt összeget

Az elhelyezhető legkisebb összeg 200 000 forint, a legnagyobb összeg 5 000 000 forint, amelynek az akciós időszak alatt bankon kívüli forrásból kell a számlára megérkeznie.

 

3.  Kérje fizetését UniCredit számlájára

A kamatprémium jóváírásának feltétele, hogy számlájára legalább egy alkalommal legalább 400 000 forint összegű jövedelem érkezzen legkésőbb az első betétlekötési periódus a betét lejárata előtt két munkanappal.

UniCredit Partner kedvezmények

 

Bankszámlák

Bankszámlacsomagok díjmentes és kedvezményes tranzakciókkal, akár nullázható havi zárlati díjjal.

Részletek

 

Internet és mobilbank

Partner csomagjának aktivitását kényelmesen nyomon követheti a saját eszközeiről. A számlacsomagok díjmentesen tartalmazzák az Internet Banking és az UniCredit Mobilalkalmazás szolgáltatásait.

Útmutató

 

Egyedi hitelkedvezmények

Partner számlacsomag mellé kedvezményt biztosítunk bizonyos hiteltermékeinkből is. Legyen szó egy hirtelen kiadásról, lakásvásárlásról, vagy ha vásárlásai után pénzvisszatérítést szeretne, kollégáink kedvező ajánlatokkal segítik Önt a döntésben.

Részletek

 

Kényelmes ügyintézés

Előfordult már, hogy a bankfióki nyitvatartási időn kívül szeretett volna egy szakemberrel beszélni a pénzügyi igényeiről vagy személyes tájékoztatást kapni a banki termékekről?

A Partner szolgáltatás keretében dedikált banki tanácsadót, mobilbankárt biztosítunk, aki az Ön munkahelyén személyesen is elérhető  ̶  amennyiben munkáltatója erre lehetőséget biztosít  ̶ , továbbá segítséget nyújt a bankváltásban.

A mobilbankárok olyan speciálisan képzett szakemberek, akik bankunk megbízásából járnak el, kérésére felkeresik Önt, és az aktuális pénzügyi igényei és adottságai figyelembevételével tájékoztatást adnak a hiteltermékeinkről, a számlavezetési lehetőségekről, illetve egyéb pénzügyi szolgáltatásokról.

Kívánsága szerint a leendő banki ügyletek előkészítésében személyesen közreműködnek, figyelemmel kísérik a további folyamatokat, és tartják Önnel a kapcsolatot.

A mobilbankári közreműködésnek nincsen külön költsége!

Érdekel

 

További kérdései vannak?
 

Hívjon minket, kollégáink készséggel felveszik Önnel a kapcsolatot!

+36 1 801 1868

Információs vonalunk 0-24 órában elérhető.

 

1 Új ügyfél az, aki a számlanyitást megelőző 6 hónapban a banknál bankszámlaszerződéssel nem rendelkezett.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletek megtalálhatók a bank Akciósbetét-hirdetményében és a magánszemélyek részére szóló Kondíciós listájában. A betéti szerződés részletes leírását az Általános üzleti feltételek tartalmazza.

 

 

Spinning wheel animation

Loading