Részvények

Ha a magasabb hozamlehetőség érdekében előnyben részesíti a kockázatosabb befektetéseket, fontolja meg a részvényekben történő befektetést. Szakértő kollégáink segítségével kiválaszthatja, hogy mely vállalatokba lehet érdemes részvényekkel befektetnie.


Kiknek a figyelmébe ajánljuk a részvényekbe történő befektetést? Azoknak, akik:

  • magasabb hozamlehetőségeket keresnek;
  • hosszú távú befektetési elképzeléseik vannak;
  • kiegészítenék befektetési portfóliójukat kockázatosabb, azonban magasabb hozampotenciállal rendelkező termékekkel;
  • nem riadnak meg a részvénypiacokon jelenlévő árfolyam-ingadozásoktól.

Fontos tudnia, mielőtt részvényekbe fekteti a megtakarítását:

  • a részvények árfolyamai érzékenyen reagálnak a piaci változásokra, ezért a befektetés időszakában az árfolyamok jelentősen ingadozhatnak.

 

 

 

 

 

 

Hogyan vásárolhat részvényeket az UniCredit Banknál?

 

  • Ha Ön még nem ügyfelünk, értékpapírszámlát nyithat országos fiókhálózatunkban, majd ezt követően tud megbízást adni a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) forgalmazott részvényekre vonatkozóan.
  • Ha már ügyfelünk, és rendelkezik értékpapírszámlával, akár személyesen az országos fiókhálózatunkban, akár a Telefonbankon vagy a SpectraNet internetbankon keresztül is tud részvényekre vonatkozó megbízásokat adni. Ha Ön nyitott arra, hogy kockázatosabb, de magasabb hozam lehetőségét kínáló befektetési formákat válasszon, kérje szakértő tanácsadóink támogatását a részvénymegbízásokkal kapcsolatban!

 

Figyelmébe ajánljuk

Ismerje meg az UniCredit kínálatában elérhető befektetési alapokat.

Helyezzen el minimum 5 millió forint megtakarítást az Unicredit Banknál, és élvezze az UniCredit Premium Banking szolgáltatások előnyeit!

 

Kapcsolódó dokumentumok

A tőzsdei Információszolgáltatási szabályzat értelmében minden árfolyam késleltetett, a késleltetés mértéke általában 15 perc, vagy több. (NYSE/AMEX: 20 Perc, SWX/Virt-X: 30 Perc). A technológiát és az adatokat a szolgáltatja.

Általános Feltételek

 

 

 

 

 

 

 

Aktuális

Sikeresen zárult az ALTEO Nyrt. részvénykibocsátása.


A nyilvános és a zártkörű értékesítés során összesen 299 992 darab részvény került értékesítésre 4630 forintos részvényenkénti áron. Ennek alapján a  bevont tőke kibocsátási értéken számítva 1.389 millió forint volt. A Társaság tájékoztatása a tranzakcióval kapcsolatban az alábbi linkről letölthető.

Rendkívüli közlemény

Megkezdődött az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. nyilvános részvénykibocsátása

További információkért a jegyzéssel kapcsolatban keresse bankfiókját vagy hívja az UniCredit Bank Telebankot: +36 1/20/30/70  325 3200.

A kibocsátóval kapcsolatban további információkat a lenti Tájékoztatókban és Hirdetményekben, továbbá a www.alteo.hu honlapon talál.

 

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt Tájékoztatója és Hirdetménye – 2. számú kiegészítés

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Tájékoztatójának és Hirdetményének 2. számú módosításának közzétételét a Magyar Nemzeti Bank a 2016. szeptember 20-án hozott H-KE-III-679/2016. számú határozatával jóváhagyta. A részvények nyilvános forgalomba hozatalának részletes feltételei és a befektetési döntés meghozatalához szükséges további információk az ALTEO részvények nyilvános forgalomba hozatalával kapcsolatos Tájékoztatóban és a Hirdetményben részletesen megismerhetőek.
A Tájékoztató és a Hirdetmény az alábbiakban tölthető le elektronikus formában.

 

Tájékoztató

Hirdetmény

 

 

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt Tájékoztatója és Hirdetménye – 1. számú kiegészítés

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Tájékoztatójának és Hirdetményének 1. számú módosításának közzétételét a Magyar Nemzeti Bank a 2016. szeptember 14-én hozott H-KE-III-669/2016. számú határozatával jóváhagyta. A részvények nyilvános forgalomba hozatalának részletes feltételei és a befektetési döntés meghozatalához szükséges további információk az ALTEO részvények nyilvános forgalomba hozatalával kapcsolatos Tájékoztatóban és a Hirdetményben részletesen megismerhetőek.
A Tájékoztató és a Hirdetmény az alábbiakban tölthető le elektronikus formában.

Tájékoztató

Hirdetmény

 

ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. Tájékoztatója és Hirdetménye

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Tájékoztatójának és Hirdetményének közzétételét a Magyar Nemzeti Bank a 2016. június 28-án hozott H-KE-III-541/2016. számú határozatával jóváhagyta. A részvények nyilvános forgalomba hozatalának részletes feltételei és a befektetési döntés meghozatalához szükséges további információk az ALTEO részvények nyilvános forgalomba hozatalával kapcsolatos Tájékoztatóban és a Hirdetményben részletesen megismerhetőek.
A Tájékoztató és a Hirdetmény az alábbiakban tölthető le elektronikus formában.

 

Tájékoztató

Hirdetmény

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo