CPR Global Disruptive Opportunities (GDO)

A Global Disruptive Opportunities alap napjaink leginnovatívabb, paradigmaváltó vállalatokban keres befektetési lehetőséget. Olyan vállalatokat céloz meg, melyek megváltoztatnak egy egész szektort, vagy egy teljesen új piacot hoznak létre, megváltoztatva ezzel a világot, amiben élünk. A befektetések olyan területeket érintenek, mint a digitális gazdaság (pl. virtuális és kiterjesztett valóság, fintech, stb), Ipar 4.0 (intelligens gyárak, 3D nyomtatás, drónok, stb), egészség- és orvostudomány (immunterápia, biotechnológia, stb.), Föld (megújuló energia, precíziós mezőgazdaság, stb.).

 

Kinek a figyelmébe ajánjuk?

  • Olyan befektetőknek, akik a gyorsan változó világunkat alakító vállalatok teljesítményéből szeretnének részesülni.
  • Olyan befektetőknek, akik nyitottak a részvény befektetések magasabb kockázatai iránt és legalább 5 évre gondolkoznak a megtakarításuk ezen részével.
  • Azoknak, akik egy újszerű és különleges befektetési alternatívát keresnek a portfóliójukba.

Hogyan fektetheti be a pénzét?

Keresse fel kollégáinkat országos fiókhálózatunkban!

Milyen kockázatok merülhetnek fel?

Az Alap befektetési jegyeinek vásárlása számos kockázatot hordoz magában, amelyek döntő többsége arra vezethető vissza, hogy az alap portfóliójában szereplő eszközök értéke ingadozik. Ez az alap egy részvény befektetési alap, mely magas kockázatot hordoz. Fontos, hogy a befektetéshez sem tőke-, sem hozamgarancia nem kapcsolódik. Az alapot a kockázatai miatt inkább egy portfólió részeként és nem önálló befektetésként érdemes tartani.

lehetséges kockázatokról az Alap jóváhagyott, hivatalos és mindenkor hatályos Kezelési szabályzatából és Kiemelt Befektetői Információjából (KIID) kaphat részletes tájékoztatást. Befektetési döntése meghozatala előtt, kérjük, hogy az Alap összes lehetséges kockázatát tanulmányozza át ezekben a dokumentumokban!

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Fontos tájékoztatás

Az alap befektetési jegyeinek forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt. (tev. eng. sz.: I-1523/2003.), a Budapesti Értéktőzsde tagja. A CPR Global Disruptive Opportunities („GDO Alap”) HUF és USD a CPR Invest („Alap”) egy alalapja, amelyet a Luxemburg Nagyhercegség törvényei alapján hozták létre. Az Alap kezelője az CPR Asset Management (székhely: 90, Boulevard Pasteur, F 75015 Paris, France). Ez az Alap és annak alapkezelő társasága Luxemburgban kapott engedélyt, és a Commission de Surveillance de Secteur Financier (CSSF) szabályai vonatkoznak rá. Jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény és a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján pedig marketingközleménynek minősül. Jelen kereskedelmi kommunikáció nem ad teljes körű információt az alapról és a forgalmazás feltételeiről, nem minősül ajánlattételnek, sem befektetési ajánlásnak.

Befektetési döntése meghozatala előtt kérjük, hogy mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből esetlegesen származó károkat.  Ennek érdekében kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át az alap hatályos, hivatalos Tájékoztatóját, illetve Kiemelt Befektetői Információját (KIID), valamint az UniCredit Bank Hungary Zrt. mindenkor aktuális, a befektetési jegyek forgalmazásának feltételeit, valamint a jegyzési és visszaváltási díjait is tartalmazó Kondíciós listáját és Üzletszabályzatát, amelyek hozzáférhetőek a forgalmazási helyeken, valamint a forgalmazó honlapján (www.unicreditbank.hu).  A Tájékoztató, a KIID, a havi jelentések és a beszámolók angol nyelven ismerhetők meg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a befektetésből származó haszon és a befektetés eredeti értéke ingadozni fog, ami által a befektetők tulajdonában lévő befektetési jegyek – ha azok értékesítésére sor kerül – többet vagy kevesebbet érhetnek, mint a vásárláskor megfizetett összeg. Az alap múltbeli teljesítménye, hozama nem jelent garanciát a jövőbeni teljesítményre.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo