Befektetési alapok

Szakértő tanácsadóink segítségével az Ön befektetési portfóliójának is része lehet egy vagy több olyan befektetési alap, amely a pénzpiaci alapokat meghaladó hozam lehetőségét kínálja.

Ismerje meg az UniCredit Bank által forgalmazott mérsékelt kockázatú befektetési alapok kínálatát.

Amundi Regatta Abszolút Hozamú Alap

Az Amundi Regatta Abszolút Hozamú Alap rugalmas befektetési politikája a befektetési eszközök rendkívül széles körét teszi elérhetővé. Így a portfólióban a pénz- és kötvénypiaci eszközökön kívül részvénypiaci eszközök, árupiaci befektetések, devizák, valamint származtatott eszközök is lehetnek regionális megkötések nélkül. Az alap az aktuális piaci helyzetben törekszik arra, hogy a bankbetétek fölötti hozamot érjen el. További részletek

Amundi Kor Trend Vegyes Alapok Alapja

Gondolkozott már azon, hogy az idősödő népességben a jól érzékelhető problémákon túl lehetőségek is rejlenek? A gazdaság egyre jelentősebb része foglakozik az idősek igényeinek kiszolgálásával, kiemelkedő befektetési lehetőséget kínálva. Ezt igyekszik kiaknázni az Amundi új alapja, az Amundi Kor Trend Vegyes Alapok Alapja.

További részletek

Ha a magasabb hozam reményében hajlandó kockázatot vállalni, és legalább 2-3 éves időtávra tervezi a befektetését, kínálatunkból szakértő tanácsadóink segítségével kiválaszthatja a céljainak leginkább megfelelő közepes kockázatú befektetési alapot.

Amundi Klímatudatos ESG Vegyes Alapok Alapja

Ön befektetőként is tehet a klímaváltozás csökkentése érdekében, például azzal, hogy felelős befektetést választ. Erre nyújt lehetőséget az Amundi Klímatudatos ESG Vegyes Alapok Alapja.
További részletek

Amundi Diszruptív Vállalatok Vegyes Alapja

A diszruptív vállalatok radikálisan alakítják át szektoruk játékszabályait, új piacokat hoznak létre vagy gyökeresen változtatják a meglévőket. Az Amundi Diszruptív Vállalatok Vegyes Alapok Alapja arra kínál lehetőséget, hogy ön is részese legyen ennek a növekedésnek, mégpedig a részvényalapokra jellemzőnél mérsékeltebb kockázati szint mellett. További részletek

 

Amundi MyPortfolio Alapok Alapja

A portfóliókezelést1 részben helyettesíti az Amundi Alapkezelő My Portfolio Alapok Alapja. Az ebben az alapban alkalmazott aktív és rugalmas befektetés-kezelés nagyon hasonlít az egyéni portfólió-kezelésben használt megközelítéshez, bár természetesen nem tud igazodni az egyéni igényekhez. Az alap egyik legfontosabb jellemzője, hogy az alapkezelő kiemelten törekszik az eszközök széles köréből válogatni és levenni a befektetők válláról a befektetési portfólió összeállításával járó döntések terhét. További részletek

1Az egyéni portfóliókezelés során a szolgáltató személyre szabott szolgáltatást nyújt a befektetőknek például az egyénre szabott befektetési politika segítségével.

 

Amundi Nemzetközi Vegyes Alapok Alapja

Az Amundi Nemzetközi Vegyes Alapok Alapja a hosszabb távon versenyképes hozam elérése érdekében tőkéjét hazai és nemzetközi pénz-, kötvény- és részvénypiaci eszközökbe fekteti befektetési alapok jegyeinek vásárlásán keresztül. További részletek.

Amundi Funds Global Multi-Asset Target Income

Az Amundi Funds II - Global Multi-Asset Target Income (GMATI) ötvözi a kötvények stabilitását, a részvényekben megjelenő hozampotenciált, valamint az árupiacokban és egyéb eszközökben rejlő lehetőségeket úgy, hogy lehetőségeinek megfelelően, negyedévente kifizetések teljesítését célozza meg. További részletek

Amundi Funds Pioneer Strategic Income

Az Amundi Funds II – Pioneer Strategic Income egy olyan nemzetközi kötvény alap, amely befektetési politikája szerint a világ bármely – fejlődő és fejlett – kötvénypiacáról rugalmasan válogathat vállalati és államkötvényeket, illetve jelzálogleveleket. A jó minősítésű papírok mellett a nagyobb kockázatú, bóvli kategóriás kötvényekbe is fektethet a magasabb hozampotenciál elérése érdekében. További részletek.

First Eagle Amundi International Fund

Euróban vagy amerikai dollárban fektetne be, és az igazi értékalapú befektetésekben hisz? A First Eagle Amundi International Fund hosszú távban gondolkodik. További részletek

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy az aktívan kezelt alapok esetében a piaci folyamatok eltérhetnek az alapkezelő szakembereinek várakozásaitól, véleményétől, ami negatívan is hathat az alap teljesítményére. Az aktív, folyamatos kezelés és a gondos eszközallokáció nem véd meg teljesen a piaci hatásoktól.

Közép- és hosszú távon magasabb hozam elérésére is lehetőséget nyújthatnak a befektetési alapok, ha Ön hajlandó magasabb kockázatot vállalni. Ismerje meg az UniCredit Bank által forgalmazott magas kockázatú befektetési alapokat.

Amundi Selecta Európai Részvény Alapok Alapja

Az Amundi Selecta Európai Részvény Alapok Alapja lehetőséget nyújt a befektetői számára, hogy megtakarításaikat – a befektetési jegyek megvásárlásán keresztül – a nyugat-európai tőzsdék egyes nagyvállalatainak részvényeibe fektessék. Annak köszönhetően, hogy az alap több nagyvállalat részvényeibe fektet, az alap portfóliója széleskörűen diverzifikált. További részletek.

Amundi USA Devizarészvény Alapok Alapja

Az Amundi USA Devizarészvény Alapok Alapja a befektetői számára lehetőséget nyújt arra, hogy a befektetési jegyek megvásárlásán keresztül egyes amerikai egyesült államokbeli nagyvállalatok részvényeinek hozamából részesüljenek. Az alap a célját elsősorban az észak-amerikai régióban befektető befektetési alapokon keresztül valósítja meg. További részletek.

Amundi Funds Top European Players

Az Amundi Funds II – Top European Players egy olyan euróban jegyzett befektetési alap, amely befektetési politikája szerint európai közepes és nagyvállalati részvényekbe fektet be iparágtól függetlenül. További részletek.

Amundi Funds Pioneer US Equity Fundamental Growth

Az Amundi Funds II – Pioneer U.S. Fundamental Growth egy amerikai dollárban jegyzett befektetési alap, amely befektetési politikája szerint olyan USA nagyvállalatok részvényeibe fektet, amelyeknek növekedési kilátásai kiválóak mind pénzügyi, mind iparági helyzetüknél fogva. További részletek.

CPR Global Disruptive Opportunities

Hisz az innovatív vállalatokban, akik a szektorukat is képesek lehetnek megváltoztatni? Ha szívesen részesülne teljesítményükből és Euróban vagy amerikai dollárban fektetne be, akkor tekintse meg a részleteket! További részletek

CPR Invest – MedTech A – ACC (HUF és EUR)

A CPR Invest MedTech A - ACC befektetési alap arra kínál lehetőséget, hogy Ön is részese legyen az egészségügyet érintő innovatív technológiákban rejlő növekedésnek, a részvényalapokra jellemző kockázati szint mellett.
További részletek

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo