Lakást vásárolna? Házat építene?  Vagy más felújítási vagy korszerűsítési terve van otthonával? Mi készséggel segítünk lakás céljai elérésében. 

  • Miképp tudunk segíteni? Ön elmondja, milyen elképzelése van, mi pedig megtaláljuk ehhez az Ön igényeinek leginkább megfelelő finanszírozási   megoldásunkat. 
  • Mi abban hiszünk, hogy hitelekről szakértőktől kérjen az ember ajánlatot és ne egy kalkulátortól, hiszen egy lakáshitel több a kamatnál, a törlesztőrészletnél vagy a futamidőnél. Ezért mindent elmagyarázunk, és mindenben segítünk.
  • Amennyiben Ön sem egy többoldalas tájékoztatóból szeretné megtudni, hogy kaphat-e lakáshitelt és milyen feltételekkel, hanem inkább szakemberre bízná magát, akkor  a legjobb helyen jár. 

Szakértő kollégánk telefonon visszahívja Önt, hogy az Ön igényeinek megfelelő legjobb ajánlatot találja meg Önnek. 

Kérjük, adja meg nevét és telefonszámát, hogy mihamarabb közelebb hozzuk Önt lakáscéljai megvalósításához.  Kollégáink munkanapokon 9-17 óra között hívni fogják Önt telefonon. 

Mi jellemzi referencia kamatlábhoz kötött lakáshitelünket? 

Lakáshitelünk segítségével megveheti a kiszemelt lakást, felépítheti új családi házát vagy felújíthatja meglévő ingatlanát. Érdemes megismernie kedvező ajánlatunkat, hiszen kamatkedvezményt is kínálunk hozzá, ha a lent leírtaknak megfelelően velünk intézi napi pénzügyeit. A lakás célú hitelt piaci kamatozás mellett igényelheti forint alapon. Az Aktív, Aktív Plusz, Prémium aktív és TOP prémium aktív-kedvezmény részleteiről alább talál tájékoztatást. THM13,38-3,42% (A kamatkedvezmény figyelembe vétele nélkül számolt THM mértéke: 4,83-4,88%)

A lakáshitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás, továbbá az Aktív plusz, Prémium aktív és TOP prémium aktív kamatkedvezmény igénybevétele esetén megfelelő, Banknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás4.

Milyen kedvezményeket kínálunk a lakáshitelünkhöz?

Aktív kedvezményt, azaz a normál kamatból 0,50%  kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a lakáshitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

• érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára összesen legalább 120 000 forint havi jóváírás, és

• vásároljon3 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.

Aktív plusz kedvezményt, azaz a normál kamatból 1,25%, kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a lakáshitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

• érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára összesen legalább 120 000 forint havi jóváírás, és

• vásároljon3 betéti kártyával havonta összesen legalább 15 000 forint értékben.

• rendelkezzen a lakáshitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással 4

Prémium aktív kedvezményt, azaz a normál kamatból 1,50% kamatkedvezmény nyújtunk Önnek a lakáshitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

• érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára legalább 300 000 forint havi jóváírás, és

• rendelkezzen a lakáshitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4.

TOP prémium-aktív kedvezményt, azaz a normál kamatból 1,75% kamatkedvezményt nyújtunk Önnek a lakáshitel teljes futamidejére, ha az alábbi feltételeket teljesíti:

• érkezzen átutalásból2 a bankszámlájára 300 000 forint havi jóváírás, és

• rendelkezzen a lakáshitelhez kapcsolódó megfelelő Generali hitelfedezeti biztosítással4, és

• rendelkezzen az UniCredit bankfiókban, Adós által kötött új vagyonbiztosítással a fedezeti ingatlanra.

A kamatkedvezménnyel való hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes. A kamatkedvezmény részletes feltételeit a bank mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye tartalmazza.

Reprezentatív példa Top prémium aktív kedvezménnyel: 5 000 000 forint összegű, 20 éves futamidőre lakáscélra nyújtott, piaci kamatozású, ingatlanra bejegyzett jelzálogjog fedezettel nyújtott, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozású lakáshitel esetén a hitel kamata változó,  mértéke évi: 2,84 %, az első kamatperiódusban a havi törlesztőrészletek összege: 27 514  Ft, a további kamatperiódusokban a kamat változásával módosulhat, a törlesztőrészletek száma 240 db, a lakáshitel teljes díja az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: hitelösszeg utalásával kapcsolatos díj 17 500 Ft (lakásvásárlás esetén),1 db ingatlan-nyilvántartási eljárás díja 12 600 Ft (jelzálogjog bejegyzési kérelem),1 db Takarnet rendszerből lekért tulajdoni lap díja 1 000 Ft, továbbá műszaki felülvizsgálati díja 18 250 Ft (építés esetén 2 db, felújítási hitel esetén 1 db), továbbá a hitelfedezeti biztosítás4 havi díját, amely a törlesztőrészlet 3,50%-a:963Ft/hó.

- Lakásvásárlási célú jelzáloghitel esetén THM1: 3,38%, a lakáshitel teljes díja: 1 855 470  Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 6 855 470Ft.

- Építési célú jelzáloghitel esetén THM1: 3,42%, a lakáshitel teljes díja: 1 874 470Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 6 874 470 Ft.

- Felújítási célú jelzáloghitel esetén THM1: 3,38%, a hitel teljes díja: 1 856 220Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg:  6 856 220 Ft.

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

 A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján  a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Kapcsolódó anyagok  

Hirdetmény 

Letölthető dokumentumok 

Szükséges dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a lakáshitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatában, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a lakáshitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a lakáshitel teljes futamidejére érvényes TOP prémium aktív kedvezmény figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén - ide értve a referencia kamatláb változását is - a mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a lakáshitel kamatkockázatát. A lakáshitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában.    

2 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít az Aktív-, az Aktív plusz, a Prémium aktív-, és a TOP prémium aktív-kedvezmény feltétel teljesítésnek.

3 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: Magyarország területén bármely POS-terminálon vásárol, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy rendelést kezdeményez telefonon keresztül, amely tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

4 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a lakáshitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani. A 15 millió forintot elérő vagy azt meghaladó hitelösszeg esetén a Biztosító egészségügyi kockázat-elbírálást végez, melyhez a biztosított személy Egészségi nyilatkozata szükséges. A pozitív egészségügyi kockázat-elbírálás a biztosítás feltétele.

 

Spinning wheel animation

Loading