Mastercard Arany hitelkártya

Akciós ajánlatok és hasznos tippek bankkártyás ügyfeleinknek. Részletek

Válassza az emelt szintű szolgáltatásokat nyújtó Mastercard Arany dombornyomott hitelkártyát, amelyet biztonsággal használhat belföldön és a világ számos pontján egyaránt. A Mastercard Arany hitelkártyához számos olyan prémium és extra szolgáltatás kapcsolódik, amelyekkel még kényelmesebbé válhatnak a mindennapjai.

Melyek a Mastercard Arany hitelkártya főbb jellemzői?

  • A kártyával fedezetellenőrzés nélküli környezetben is fizethet: például szállodai szobafoglalást, autóbérlést intézhet.
  • Elérhető hitelkeret: 750 000 és 1 000 000 forint között, THM: 36,55%.
  • A hitelkeret évente automatikusan meghosszabbításra kerülhet, így elég lehet csak egyszer igényelnie.
  • A felhasznált hitelkeret visszafizetésére több lehetőség közül választhat.
  • Pénzvisszatérítési akciónkban költései után 100 forintonkén 1 forintot visszakaphat.
  • A kártyához automatikusan Gold szintű külföldi utazási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, valamint belföldi balesetbiztosítás is kapcsolódik, így biztonságban érezheti magát az utazásai során.
  • Külön díj ellenében sürgősségi szolgáltatásokat is igényelhet: kártyapótlást és sürgősségi készpénzelőleget belföldön vagy külföldön.
  • SMS szolgáltatásunkat – az igénylést követő első évben akciósan – díjmentesen1 veheti igénybe.

Reprezentatív példa:

750 000 Ft hitelkeret összegre UniCredit arany hitelkártya esetében a hitelkamat változó mértéke havi 2,22%. A bankkal határozatlan időre szóló hitelkártya-szerződés megkötése esetén az 1 hónapos elszámolási időszakra a teljes hiteldíj mutató (THM) az első évben: 36,55%. Abban az esetben, ha az átvétel után azonnal elvásárolja a teljes hitelkeretet,majd 11 hónapon keresztül csak a minimum fizetendő összeget (törlesztőrészlet) rendezi, (melynek induló mértéke 37 500 Ft azt követően a hitelkártya kihasználtság 5%-a), majd a 12. hónapban rendezi a teljes tartozását, akkor a hitel teljes becsült díja: 211 992 Ft, míg a fogyasztó által fizetendő teljes becsült összeg: 961 992 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl a következő tételekből tevődik össze: havi zárlati díj 150 Ft; Kártya kibocsátói díj: 6 000 Ft, vásárlási jutalék: 0,3%, max 6000 HUF).

Döntsön felelősen a hitelfelvételről!

A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Milyen további előnyei vannak a Mastercard Arany hitelkártyának?
Mit érdemes tudnia az UniCredit hitelkártyákról?
Mit ajánlunk a Mastercard Arany hitelkártyához?
Hasznos információk a bankkártyák használatához

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A hitelkártya-használat szabályait és feltételeit a bank Általános üzleti feltételei, a Bankkártya üzletszabályzata, a részletes kondíciókat, így a hitelkártya kamat- és díjelemeit a „Kondíciós lista hitelkártya-birtokos lakossági ügyfelek részére” dokumentum tartalmazza. A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát, valamint azt a jogot, hogy a hitelkártya igénylése és a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános üzleti feltételeiben és a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján döntsön a hitelkártya kibocsátásáról és a hitelkeret megállapításáról.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.

1 Az SMS üzenetek normál díja 36 Ft/üzenet, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

2 A bankkártyás vásárlás normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo