Mindent meg akarunk adni neki!

Babaváró kölcsön mellé új ügyfeleinknek 120.000 forintot ajándékba adunk!1

 

Gyermekvállalás előtt egy kis plusz mindig jól jön!

Akciónk1 keretében, ha Ön új ügyfelünk és 2021.09.01. - 2021.11.30. között befogadásra kerül Babaváró kölcsön kérelme,
a folyósítást követően 120.000 forint ajándékban részesül!

 

Mi a Babaváró kölcsön?

A Babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt segítséget, szabad felhasználású, ingatlanfedezet nélkül igényelhető államilag támogatott kölcsön formájában. THM2:0,43%3 - 6,51%4


Mivel több a Babaváró kölcsön mint egy normál hitel?

 • Első gyermekük születése után kamatmentes a hitel a teljes futamidőre.
 • Második gyermek születése esetén a tartozás 30%-a, a harmadik gyermek születése esetén a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül.
 • Az első és második gyermek esetén ha a magzat eléri a 12 hetes kort a hitel törlesztése felfüggeszthető 3 évre.
 • A szükséges dokumentáció hiánytalan benyújtását követően a bank 10 munkanapon belül meghozza a döntést a folyósításról.
 • Díjmentes előtörlesztési lehetőség.
 • Nincs hitelbírálati és folyósítási díj.
 • Állami kezességvállalás.


Főbb jellemzők:

 • Szabadon felhasználható, akár hitelkiváltásra és önerőként is.    
 • Jelzálogfedezet nem kell hozzá.     
 • Igényelhető kölcsönösszeg: 1-10 millió Ft.
 • Választható futamidő: 72-240 hónap.
 • Havi törlesztőrészlet: max. 50.000 Ft amely magában foglalja az évi 0,5%-os állami kezességvállalási díjat.
 • Szerződéskötési időszak: 2019. július 1 - 2022. december 31.
 • Amennyiben nem teljesül a gyermekvállalás a kölcsönszerződés megkötésétől számított 5 éven belül, a kölcsön piaci hitellé alakul és az addig igénybevett kamattámogatás összegét egy összegben vissza kell fizetni.


Hiteligénylés jogszabályi feltételei: 

A kölcsönt házaspárok igényelhetik, ha:

 • a feleség már betöltötte a 18. életévét, de nem töltötte még be a 41. életévét;
 • az igénylők rendelkeznek magyarországi lakcímmel;
 • legalább a házaspár egyik tagjának legalább 3 év folyamatos társadalombiztosítási jogviszonya áll fenn;
 • az igénylők büntetlen előéletűek;
 • az igénylőknek nincs KHR-ben nyilvántartott lejárt és meg nem fizetett tartozása;
 • az igénylőknek nincs a NAV-nál nyilvántartott köztartozásuk.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A Babaváró támogatás igénybevételének részletes feltételeit a 44/2019. Korm. rendelet tartalmazza.

1. Reprezentatív példa:
A kölcsön összege 10 000 000 Ft, kölcsön futamideje 20 év, ügyfél által fizetendő  ügyleti kamat mértéke 0%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke2 0,43%, a havi törlesztőrészlet 41 667 Ft, a kezességvállalási díj induló havi összege 4 167 Ft, a havonta fizetendő törlesztőrészlet és kezességvállalási díj induló együttes összege 45 834 Ft, a kölcsön teljes díja (mely tartalmazza az ügyfél által megfizetendő kamat és a kezességvállalási díj teljes összegét)  524 085 Ft, a fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 10 524 085 Ft.

2. Reprezentatív példa:
A kölcsön összege 10 000 000 Ft, kölcsön futamideje 20 év, az ügyfél által fizetendő ügyleti kamat induló mértéke 0%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke4 6,51 %, a havi induló törlesztőrészlet 41 667 Ft, a havi törlesztő részlet a 61. hónaptól 70 622 Ft, a kezességvállalási díj induló havi összege 4 167 Ft, a havonta fizetendő törlesztőrészlet és kezességvállalási díj induló összege 45 834 Ft, a kölcsön teljes díja (mely tartalmazza az ügyfél által megfizetett kamat, a visszafizetett kamattámogatás és a kezességvállalási díj teljes összegét) 7 866 883 Ft, a fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek a kezességvállalási díj és a visszafizetendő kamattámogatás összege)  17 866 883 Ft.

A hirdetésben szereplő kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtjuk.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós lista, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt.

 1 A Bank az akció keretében a 2021.09.01. és 2021.11.30. közötti időszakban befogadott, új ügyfelek részére nyújtott Babaváró kölcsön esetén egy alkalommal 120.000 Ft-ot jóváír az ügyfél hitelszerződésében szereplő Bankszámláján a Babaváró kölcsön folyósítását követő hónapban, feltéve, hogy a kölcsön folyósítása 2021.12.31. napjáig megtörténik.

Új ügyfélnek minősül az az ügyfél, aki a hiteligénylés befogadásának időpontjában nem rendelkezik UniCredit lakossági bankszámlával, vagy rendelkezik és annak szerződését 2021.09.01-jén, vagy azt követően kötötte.

2 A THM meghatározása az aktuális és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát. A támogatott személyek a kölcsön fennálló összege után a központi költségvetés javára – a havonta fizetendő törlesztő részlettel egyidejűleg – kezességvállalási díjat fizetnek. A kezességvállalási díjat a THM magába foglalja.

3 THM kamattámogatással azon feltételezéssel élve került meghatározásra, hogy a teljes futamidő alatt az állami kamattámogatás fennáll, ahol a kölcsön összege 10 000 000 Ft, a kölcsön futamideje 20 év, az ügyfél által fizetendő ügyleti kamat mértéke 0%, az ügyfél által fizetendő kezességvállalási díj mértéke 0,5%. Az ügyleti kamatot ez esetben kamattámogatás formájában az állam nevében a Magyar Államkincstár folyósítja a hitelintézet részére. Az ügyfél a 60. hónapot követően él a 3 éves törlesztés szüneteltetés lehetőségével, így az utolsó részlet megfizetése 276. hónapban történik.

4 THM kamattámogatás nélkül azon feltételezéssel élve került meghatározásra, hogy a futamidő első 60 hónapja alatt nem születik gyermek, az állami kamattámogatásra vonatkozó jogosultság elveszik, és a kamattámogatás összegét vissza kell fizetni, ahol a kölcsön összege 10 000 000 Ft, a kölcsön futamideje 20 év, az ügyfél által fizetendő változó 5 éves kamatperiódusokban rögzített  ügyleti kamat mértéke 0%, mely a 61. hónaptól 7,57%-ra módosul, az ügyfél által fizetendő kezességvállalási díj mértéke 0,5%. Az ügyleti kamatot az első 5 évben kamattámogatás formájában az állam nevében a Magyar Államkincstár folyósítja a hitelintézet részére, melyet az ügyfélnek a 60. hónapot követően egyösszegben vissza kell fizetnie.

Döntsön felelősen a hitelről!

A www.unicreditbank.hu című honlapunkon a Felelős hitelezés és a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön. A www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson.
Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

UniCredit Logo