Exkluzív Bronz forint számlacsomag


Minden vállalkozás életében eljön a pillanat, mikor munkafolyamatainak fejlesztésén felül pénzügyeit is racionalizálni szükséges. Az Exkluzív Bronz szolgáltatáscsomag ehhez kínál megoldást. A kezdeti díjkedvezményeknek köszönhetően már a bankváltás során csökkenhetnek költségei, valamint a váltás időszakát követően is kedvező feltételeket kínál, hiszen az UniCredit Bank hosszú távú partnerségre törekszik a vállalkozásokkal.

 

Mely vállalkozásoknak szól az Exkluzív Bronz számlacsomag?

A 100 millió forint feletti éves árbevétellel rendelkező vállalkozásoknak, illetve azon kisvállalati ügyfeleknek, akik a számlanyitás időpontjában hiteligénylési kérelmet nyújtanak be bankunkhoz és a számlanyitást megelőzően legalább 6 hónapig nem voltak bankunk ügyfelei.
Azoknak a bankszámlát aktívan használó vállalkozásoknak ajánljuk a számlacsomagot, akik új ügyfélként szeretnék pénzügyeiket racionalizálni és új számlavezetési lehetőségeket kihasználni, kipróbálni.

Mit kínál még az Exkluzív Bronz forint számlacsomag?

Vállalati számlacsomagunk tartalmaz továbbá:

  • 1 db forint pénzforgalmi bankszámlát számlanyitási díj nélkül
  • 1–3. hónapban az alábbi díjaktól, jutalékoktól mentes számlavezetést
    • nincs havi számlavezetési díj, az elektronikusan indított forintutalások átutalási jutalékmentesek, valamint
    • forint készpénz be- és kifizetés jutalékmentes
  • a 3-6. hónapban az előző pontban megjelölt díjak, jutalékok standard (kedvezmény nélkül számított) összegének felét szükséges megfizetni,
  • 6-12. hónapban a számlavezetés és a fizetési forgalom standard kondíciójú (többek között ezen időszak átutalási jutalékmentességet tartalmaz az első 4 darab forintszámla terhére tett átutalásra, amelyet bankon belülre vagy más belföldi bankhoz indít elektronikusan; ezek lehetnek eseti és állandó megbízások is.)
  • az elsőként igényelt bankkártyát 50%-os kibocsátói díjkedvezménnyel (Mastercard® Business vagy Visa Business bankkártya esetén) vagy kibocsátói díjmentesen (Corporate Maestro® nemzetközi bankkártya esetében);
  • igénylés esetén Telefonbank szolgáltatást.

Külön feltételek mellett, díj ellenében igénybe veheti a SpectraNet Light Internet Banking szolgáltatásunkat is, melynek segítségével a világ számos pontjáról kényelmesen és egyszerűen intézheti napi pénzügyeit.

Mi mindenre lehet még szüksége vállalkozása ügyeinek intézéséhez?

Bankkártyával intézné vállalkozása pénzügyeit?

Kibocsátói díjmentesen igényelhet Corporate Maestro® kártyát vagy kedvezményesen Mastercard® Business vagy VISA Business kártyát az Exkluzív Bronz számlacsomagunknál.

Bankkártyáinkról és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról bővebben itt olvashat.

 

Bankkártya elfogadói szolgáltatást kínálna az ügyfeleinek?

Tegye lehetővé vásárlói számára a bankkártyás fizetést POS-terminálon keresztül!

Tájékozódjon POS-szolgáltatásunkról!


Internetáruháza van, vagy üzletét szeretné virtuális felületen is megjeleníteni?

Ha modern és gyors fizetési lehetőséget akar nyújtani az ügyfeleinek, akkor a virtuális POS , azaz az interneten keresztül történő bankkártya elfogadói szolgáltatásunk Önnek szól!

 

Olcsó, egyszerű és rugalmas megoldást keres a napi készpénzállomány vagy a készpénzbevétel bankszámlára történő befizetésére?

A Deposit kártyával a banki nyitvatartási időtől függetlenül fizethet be készpénzt az UniCredit által üzemeltetett, erre alkalmas, belföldi ATM-eken keresztül. Bővebb információt a Deposit kártyáról itt  talál.

Kapcsolódó anyagok

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, hirdetményekben, a bank Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzatában és az Általános üzleti feltételekben találja meg. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát.

Spinning wheel animation

Loading