Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz

 

Rugalmas hitellehetőséget kínálunk a vállalkozásának. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz segítségével gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit. Ez a kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel két éves futamidő mellett, szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít a vállalkozása számára.

Ha érdeklődik az új Széchenyi Kártya Program további konstrukciói, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel, és a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz iránt, akkor a linkre kattintva kaphat bővebb információkat

 

Kiknek szól a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz?
Miért előnyös a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz a vállalkozásának?

 

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mik a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz további jellemzői?
Hogyan igényelhet Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Pluszt?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Új Széchenyi Kártya Program kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

1 A Széchenyi Kártya Programban a kis- és középvállalkozásokról szóló törvény (jelenleg 2004. évi XXXIV sz.) szerint meghatározott egyéni vállalkozás, egyéni cég, gazdasági társaság és szövetkezet vehet részt.
2 A hitel biztosítékairól részletesen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatból tájékozódhat.

3Amennyiben a hiteligénylő már  rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 250 millió forintot.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo