Praxis folyószámlahitel

 


A Praxis folyószámlahitelt a háziorvosi, a házi gyermekorvosi és az alapellátásban fogorvosi tevékenységet folytató, ÁNTSZ-engedéllyel rendelkező vállalkozások vehetik igénybe.

Hitelünk gyors és rugalmas megoldást kínál Önnek vállalkozása előre nem látott finanszírozási nehézségeinek megoldására.

Mit kínál a Praxis folyószámlahitel?
  • Kamatot csak a ténylegesen felhasznált hitelösszeg után, napi kamatszámítással, havonta utólag kell fizetni.
  • A hitelt bármikor igénybe veheti, lehívása és visszafizetése automatikus. A hitelhez tárgyi fedezet nem szükséges, elegendő és szükséges az OEP-től származó árbevétel bankhoz irányítása.
  • Akkor is igényelheti a hitelt, ha jelenleg nem az UniCredit Banknál vezeti a számláját; más banknál vezetett számláit nem kell megszüntetnie.
  • Bankkártyájával azonnal hozzáférhet a hitelkeretéhez, és a rendelkezésre álló elektronikus csatornák bármelyikén rendelkezhet a bankszámlájáról.

Kérjük, az aktuális kondíciókért és a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mik a házi- és fogorvosoknak szóló folyószámlahitelünk főbb jellemzői?
  • A felvehető hitel összege az utolsó 6 havi OEP árbevétel számtani átlagának 100%-a, minimum 300 000 Ft.
  • Kamatot havonta kell fizetnie.
  • A hitel futamideje 1 év, de szükség esetén meghosszabbítható.


Hogyan igényelhet Praxis folyószámlahitelt?

Kérjük, a személyes hiteltanácsadás érdekében keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban, ahol tanácsadóink tájékoztatják Önt az aktuális kondíciókról és az igénylés feltételeiről.


További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége egészségügyi vállalkozása pénzügyeinek intézéséhez?

A Praxis számlacsomag idő- és költségtakarékos banki ügyintézést tesz lehetővé.

Bankkártya elfogadói szolgáltatást kínálna az ügyfeleinek?

Tegye lehetővé az ügyfelei számára a bankkártyás fizetést POS-terminálon keresztül!
Tájékozódjon POS-szolgáltatásunkról!

Olcsó, egyszerű és rugalmas megoldást keres a napi készpénzállomány vagy a készpénzbevétel bankszámlára történő befizetésére?

A Deposit kártyával a banki nyitvatartási időtől függetlenül fizethet be készpénzt az erre alkalmas, az UniCredit által üzemeltetett belföldi ATM-eken keresztül. Bővebb információt a Deposit kártyáról itt talál.

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A jelen tájékoztató nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a bank mindenkori hatályos Hiteldíj kondíciós lista kisvállalati ügyfelek részére című hirdetménye és kondíciós listája tartalmazza. Az egyéb feltételeket az egyedi szerződések és a bank Általános üzleti feltételei rögzítették. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt.

Spinning wheel animation

Loading