Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitel

 


Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitellel egyszerűen juthat forgóeszköz finanszírozáshoz és a hitelkamatok, jutalékok költségként elszámolhatók.

Kiknek szól a Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitel?

Olyan, legfeljebb 700 millió Ft éves árbevétellel rendelkező, devizabelföldi kisvállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak, akiknek

  • igazoltan nincs lejárt köztartozásuk (NAV);
  • nem állnak, és az elmúlt 2 évben sem álltak csőd-, felszámolási eljárás, végelszámolás alatt, és nincs ellenük folyamatban végrehajtási eljárás;
  • nincs lejárt vagy késedelmesen teljesített hiteltartozásuk a KHR-ben (élő vagy 2 éven belül lezárt ügyletnél);
  • nincs, és az elmúlt 2 évben sem volt minősített hitelügyletük a banknál;
  • hitelgarancia kezesség bevonása esetén megfelelnek a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Üzletszabályzatában foglaltaknak.


További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Hogyan igényelhet Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitelt?

Önnek nincs más teendője, mint hogy a hitelkérelmet és a hitel igényléséhez szükséges dokumentumokat benyújtsa, valamint a hitelbírálati díjat befizesse az UniCredit Banknak. Ha bankunk az ügyletet a benyújtott dokumentumok alapján támogathatónak ítéli, megrendeli az aktuális értékbecslést.

Kérjük, a személyes hiteltanácsadás érdekében keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban. Tanácsadóink tájékoztatják Önt az aktuális kondíciókról és az igénylés feltételeiről.

Mik a Kisvállalati jelzálog alapú folyószámlahitel legfőbb jellemzői?
  • Hitelkeret összege: minimum 1 millió Ft, maximum 30 millió Ft lehet (kezdő, azaz legalább egy teljes lezárt üzleti évvel nem rendelkező vállalkozás esetében max. 20 millió Ft), de nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékének legfeljebb 80%-át (kezdő vállalkozás esetén legfeljebb 65%-át).
  • Futamidő: maximum 1 év, de meghosszabbítható.
  • Kamatláb: 1 vagy 3 hónapos BUBOR+ kamatfelár a hiteligénylő minősítésétől függően.
  • Kamatfizetés: havonta.
  • Nemcsak az Ön vagy az Ön cége tulajdonában lévő ingatlan szolgálhat fedezetül, hanem más magánszemély és cég is felajánlhatja ingatlanát a hitelkeret biztosítékaként. A hitel biztosítékaként Magyarország területén található önállóan forgalomképes, per-, teher- és igénymentes lakóingatlan, építési telek, nyaraló, üdülő, iroda, üzlethelyiség, kereskedelmi, logisztikai, ipari termelő funkciót betöltő ingatlan, valamint a külön feltételeknek megfelelő termőföld fogadható el.
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei intézéséhez?

Kisvállalati számlacsomagok

Ahogy cége fejlődik, bővül, és változnak az igényei, úgy van lehetősége megtalálni az UniCredit Bank számlacsomagjai közül az Önöknek leginkább megfelelőt.

Válassza ki az Ön vállalkozásához legjobban illeszkedő számlacsomagot!

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A folyószámlahitel igénybevételének feltételei, részletes leírása a szerződésben, a bank Kondíciós listájában és Hirdetményében található. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az UniCredit Bank fenntartja a jogot, hogy a folyószámlahitel igénylése és a beadott dokumentumok alapján egyedileg döntsön a hitel folyósításáról, annak összegéről és feltételeiről.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo