Hitelautomata Extra folyószámlahitel

 


A Hitelautomata Extra igénylése gyors és egyszerű lehet, mert egyszerűsített hitelkérelmet kell hozzá benyújtania és nem kérünk üzleti tervet sem.

Mik a Hitelautomata Extra további előnyei?
 • A hitel igénybevételéhez tárgyi fedezet nem szükséges, elegendő a vállalkozás többségi magánszemély tulajdonosainak (1) készfizető kezességvállalása.
 • A hitel szabadon felhasználható. Igénybevétele, törlesztése és a kamatfizetés automatikusan, a bankszámla terhelésével, illetve a bankszámlára érkező jóváírásokkal történik, így külön rendelkezés nem szükséges.
 • Akkor is igényelheti a hitelt, ha jelenleg nem az UniCredit Banknál vezeti a számláját; más banknál vezetett számláit nem kell megszüntetnie.
 • Bankkártyájával azonnal hozzáférhet a hitelkeretéhez, és a rendelkezésre álló elektronikus csatornák bármelyikén   ̶ Telefonbank, Electronic Banking ügyfélprogram   ̶ rendelkezhet a bankszámlájáról.
Kiknek szól ez a folyószámlahitelünk?

Olyan Magyarországon bejegyzett bt.-knek, kkt.-knak, kft.-knek, rt.-knek, szövetkezeteknek és egyéni vállalkozásoknak, amelyek

 • rendelkeznek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel, és két éve működnek (azon ügyfeleink esetében, akik legalább 6 hónapja számlát vezetnek bankunknál, elegendő egy teljes lezárt működési év); 25 M Ft feletti hitelösszeg esetén két teljes lezárt üzleti év szükséges.
 • nem állnak, és az elmúlt 2 évben sem álltak csőd-, felszámolási eljárás, végelszámolás alatt, és nincs ellenük folyamatban végrehajtási eljárás;
 • igazoltan nincs köztartozásuk (NAV);
 • nincs késedelmesen teljesített, lejárt hiteltartozásuk (KHR);
 • nincs minősített hitelügyletük az UniCredit Banknál;
 • vállalkozói eredménye és az értékelési tartalék nélkül számított saját tőkéje nem negatív;
 • és megfelelnek (hiteligénylő és kezesek is) a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Üzletszabályzatában foglaltaknak.

Kérjük, az aktuális kondíciókért és a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mik a Hitelautomata Extra legfőbb jellemzői?
 • Hitelösszeg: min. 500 000 Ft, maximum 100 000 000 Ft, illetve ennek megfelelő összegű EUR (a szerződés megkötését megelőző hónap utolsó napján érvényes MNB közép devizaárfolyamon átszámítva), a hitelkeret összege függ a vállalkozás banki minősítésétől, valamint az előző évi jóváírási számlaforgalom nagyságától is.
 • Futamidő: legfeljebb egy év, amely a lejárat előtt újabb egy évvel meghosszabbítható.


További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Hogyan igényelhet Hitelautomata Extra folyószámlahitelt?

Kérjük, a személyes hiteltanácsadás érdekében keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban. Tanácsadóink tájékoztatják Önt az aktuális kondíciókról és az igénylés feltételeiről.

Mi mindenre lehet még szüksége a pénzügyei intézéséhez?

Kisvállalati számlacsomagok

Az UniCredit Bank hosszú távú partnerségre törekszik a vállalkozásokkal. Számlacsomagjainkat a cégek pénzügyi céljaihoz, bankolási szokásaihoz igazodva alakítottuk ki. Ahogy cége fejlődik, bővül, és változnak az igényei, úgy van lehetősége megtalálni az UniCredit számlacsomagjai közül az Önöknek leginkább megfelelőt.

Válassza ki az Ön vállalkozásához legjobban illeszkedő számlacsomagot!

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek.
A folyószámlahitel igénybevételének feltételei, részletes leírása a szerződésben, a bank Kondíciós listájában és Hirdetményében található. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az UniCredit Bank fenntartja a jogot, hogy a folyószámlahitel igénylése és a beadott dokumentumok alapján egyedileg döntsön a hitel folyósításáról, annak összegéről és feltételeiről.


1 A többségi (50%+1 szavazat) magánszemély tulajdonosok kezességvállalása.

Spinning wheel animation

Loading