Skip to main content

Ajánlom a bankom!

 

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Akkor ossza meg a tapasztalatait barátaival, ismerőseivel, és ajánlja nekik a számlacsomagjainkat!  Ha az ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál meghatározott1 lakossági bankszámlát igényel vagy bármilyen kisvállalati számlát nyit, és Ön és új ügyfelünk is megfelelnek az akció további feltételeinek, akkor mindkettejüket kedvezményben részesítjük.

A kedvezmény igénybevételéhez csak annyit kérünk, hogy az akciónk ideje alatt

Tekintse meg, milyen kedvezményeket ajánlunk, és ismerje meg akciónk további feltételeit!

Ha Ön lakossági ügyfelünk, és az ügyfélajánlás keretében az ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál MasterCard® érintő betéti bankkártyával igényel meghatározott lakossági bankszámlát1, és letölti, majd aktiválja a Mobil alkalmazást3, vagy bármilyen kisvállalati számlát nyit, és Ön aktivált Mobil alkalmazással3 rendelkezik, akkor Önt és az új ügyfelünket is kedvezményben részesítjük a számlanyitás után az alábbiak szerint.

  • Ha Ön új lakossági ügyfelet ajánl4, akkor a sikeres ajánlásáért5 az akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlásai erejéig  ̶  maximum 10 000 forintot  ̶  jóváírunk.
  • Ha Ön új Premium Banking ügyfelet ajánl4, akkor a sikeres ajánlásáért5 az akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlásai erejéig  ̶  maximum 15 000 forintot  ̶  jóváírunk.  
  • Ha Ön új kisvállalati ügyfelet ajánl, akkor a sikeres ajánlásáért5 az akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlásai erejéig  ̶  maximum 30 000 forintot  ̶  jóváírunk.

Ha Ön kisvállalati ügyfelünk, és az ügyfélajánlás keretében az ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál számlát nyit az akció további feltételeinek teljesítése mellett, akkor

  • az első ügyfél sikeres ajánlása esetén 6 hónap zárlati díjmentességgel intézheti cége pénzügyeit6.
  • Ha Ön további ügyfelet ajánl7, akkor sikeres ajánlásonként 30 000 forintot írunk jóvá, amennyiben az ajánlott ügyfél számlanyitásától számított 6. hónap végéig az Ön cége eléri az akció feltételeinek megfelelő forgalmat.

 

Milyen kedvezményt kínálunk az új ügyfeleinknek?

Ha az akciónk keretében, ajánlás révén választja a bankunkat, akkor egy darab számlájához kapcsolódóan havi zárlati díjmentesen bankolhat velünk

  • lakossági vagy Premium Banking ügyfélként fél éven keresztül (EBKM: 0,01%),
  • kisvállalati ügyfélként pedig 3 hónapon keresztül.

Ezenfelül jóváírásban részesül, ha az akció további feltételeit teljesíti:

  • Lakossági ügyfelünkként 10 000 forintos jóváírásban részesül az akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlásai erejéig, ha rendszeresen8 150 000 forint jövedelem érkezik a számlájára, és aktív9 Mobil alkalmazással rendelkezik.
  • Ha Ön Premium Banking ügyfelünk lett, akkor 15 000 forintos jóváírásban részesül az akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlásai erejéig, ha rendszeresen8 300 000 forint jövedelem érkezik a számlájára, és aktív9 Mobil alkalmazással rendelkezik. A Premium Banking ügyfélstátusz eléréséhez szükséges feltételeket itt olvashatja el.
  • Ha Ön kisvállalati ügyfelünk lett, és ügyfelet ajánl10, akkor sikeres ajánlásonként 30 000 forintos jóváírásban részesül, ha az ajánlott ügyfél számlanyitásától számított 6. hónap végéig az Ön cége eléri az akció feltételeinek megfelelő forgalmat.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2017. szeptember 30-ig érvényes. A számlacsomagokról, valamint a szerződési feltételekről az Általános üzleti feltételekből, a vonatkozó üzletszabályzatokból, hirdetményekből, illetve kondíciós listákból tájékozódhat. Az UniCredit Bank az akció feltételeinek egyoldalú módosítási jogát fenntartja. Egy ügyfél legfeljebb összesen 10 lakossági, Premium Banking vagy kisvállalati ügyfelet ajánlhat az akció keretében.

1 Az akció keretében megnyitható lakossági számlák: Ikon, Superior Gold, Bónusz, Fix, Privát Plusz, Partner Ikon Plusz, Partner Aktív Plusz.

2 Bankunknál kisvállalati ügyfélnek minősül minden, legfeljebb 700 millió forint éves nettó árbevétellel és legfeljebb 1 millió euró (ill. 250 millió forint) banki kötelezettséggel rendelkező vagy azt igénylő egyéni vállalkozó, ill. gazdálkodó és egyéb szervezet, amely nem tartozik nemzetközi vállalatcsoporthoz vagy olyan belföldi vállalatcsoporthoz, amelyben a tagvállalatok összesített éves nettó árbevétele meghaladja a 700 millió forint összeget, nem helyi önkormányzat vagy helyi önkormányzati tulajdonú cég, nem pénzügyi vagy befektetési szolgáltató, nyugdíjpénztár vagy biztosító és nem egyetem, kórház és egészségügyi intézmény.

3 A Mobil alkalmazást legkésőbb a számlanyitást követő első hónap végéig kell aktiválni.

4 A bankkal kedvezményes partner számlacsomagokra és kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó együttműködési megállapodást kötött Munkáltató által foglalkoztatott ügyfél nem ajánlhat ugyanazon Munkáltató által foglalkoztatott más személyt.

5 A feltételek teljesülését a bank az Ajánlott ügyfél számlanyitását követő első hónap hó végi állapota alapján egyszer vizsgálja meg, és állapítja meg a jóváírásra való jogosultságot.

6 Ez a díjmentesség csak a meglévő (2017. április 3. előtt bankunknál kisvállalati fizetési számlával rendelkező) kisvállalati ügyfélként megjelölt egy számlára vonatkozik. Amennyiben az ajánló meglévő kisvállalati ügyfél sikeres ajánlása miatt a korábbi Ügyfelet ajánlok kampányban havi zárlati díjmentesség kedvezményben részesült, a zárlati díjmentességre nem jogosult.

7 Minimum 2, maximum 10 ügyfél sikeres ajánlásáig. Amennyiben az ajánló meglévő kisvállalati ügyfél sikeres ajánlása miatt a korábbi Ügyfelet ajánlok kampányban havi zárlati díjmentesség kedvezményben részesült, az első sikeres ajánlás esetén is jogosulttá válik jóváírásra a további feltételek teljesülésével.

8 A rendszeres jövedelemérkeztetés azt jelenti, hogy a számlanyitást követő 3-4-5. hónapból legalább két hónapban érkezik a számlára megfelelő összegű jóváírás. További feltétel, hogy a számlanyitást követő 5. naptári hónap utolsó munkanapján pozitív egyenleggel rendelkezzen a számláján.

9 Az új lakossági ügyfélnek a számlanyitást követő 5. hónap végén is aktivált Mobil alkalmazással kell rendelkeznie.
 
10 Maximum 10 ügyfél sikeres ajánlásáig.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy
Spinning wheel animation

Loading