HITELTANÁCSADÓ ELŐRELÁTÓ
 HITEL
OTTHONTEREMTŐ
 HITEL
PIACI KAMATOZÁSÚ
 LAKÁSHITEL
FELÚJÍTÁSI
 HITEL
TÁMOGATOTT
   LAKÁSHITEL
SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ
 JELZÁLOGHITEL
HITELVÁLTÁS TOVÁBBI
 HITELEK
VISSZAHÍVÁST
 KÉRNÉK!
Kérjük, adja meg adatait, hogy megkereshessük a hitellel kapcsolatban
Kérjük, adja meg adatait és Kollégáink 24 órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanapon megkeresik Önt.
Név:
Telefon:
E-mail:Kérjük adja meg a biztonsági kódot

Visszahívást kérnék!
Személyes adatainak a jelen űrlapon történő megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy ezen adatokat az UniCredit Bank Hungary Zrt. az adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Előrelátó hitelek - ÚJ LÁTÓSZÖG A LAKÁSVÁSÁRLÁSNÁL

Előrelátó hitel

Előrelátó hitel Master Card díj

Előrelátó lakáshiteleinkkel már előre  megtudhatja, mekkora hitelösszegre számíthat, s ezután fél év áll rendelkezésére, hogy kiválassza új otthonát.

Az Előrelátó hitel a MasterCard® Év bankja 2011. évi pályázatán „Az Év lakossági hitelterméke” kategóriában első, a 2012. évi pályázatán pedig 3. díjat nyert.

 

Visszahívást kérek

Igényelni szeretnék

Tudni szeretné a lakásvásárlás előtt, hogy mennyi hitelt vehet fel? Jövedelem és hitelképesség alapján az igényléshez előírt hiánytalan dokumentáció befogadását követően fél évre érvényes hitelösszeg-igazolást állítunk ki az Ön részére, így előre tudhatja, hogy mennyi lakáshitelt kaphat az ingatlan vásárlásához, legyen az új vagy használt lakás, vagy családi ház.
Ezután 6 hónapon át nyugodtan keresheti új otthonát, hiszen tudja mennyi hitelösszegre jogosult, azaz „meddig nyújtózkodhat” a lakásvásárlásnál.

 • Az Előrelátó hitel új és használt lakás, ház vásárlására szolgál és piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghitel.
 • Az Előrelátó Otthonteremtő hitel használt lakás, ház vásárlására igényelhető kamattámogatott lakáscélú jelzáloghitel.
 • Hitelösszeg
  • Előrelátó hitel esetén 1- 40 millió forintig,
  • Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén 1 - 10 millió forintig
 • Futamidő 2-30 évig
 • Fixálhatja a kamatot és a törlesztőrészletet
  • Előrelátó hitel esetén 1, 3, 5 vagy 10 évre
  • Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén 1 vagy 5 évre 

Igénylési feltételek

 • Megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik.
 • Elmúlt már 18 éves, és a hitel lejáratakor nem lesz több, mint 65 éves.  Amennyiben az Ön életkora a hitel lejáratakor meghaladná a 65 évet, akkor hitelfedezeti életbiztosítás megkötése és az UniCredit Bank kedvezményezettként való megjelölése mellett igényelheti hitelünket.
 • Rendelkezik saját vezetékes vagy mobiltelefonnal
 • Legalább 2 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van.
 • Rendszeres, az aktuális minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezik.
 • Legalább 3 hónapos munkaviszonya van az utolsó munkahelyén és a próbaidőt már letöltötte, vagy minimum egy éve vállalkozó, vagy nyugdíjas.

Az Előrelátó Otthonteremtő hitel részleteit ide kattintva kalkulálhatja.

A kalkulátorban szereplő adatok tájékoztató jellegűek. A havi törlesztőrészlet összege a kamat és a tőke összegét tartalmazza. A hitel változó kamatozású, kamatmódosítás esetén a törlesztőrészletek is megváltoznak. A teljes hiteldíjmutatóról (THM) szóló tájékoztatást ide kattintva érheti el.

A hitelösszeg a fedezetként megfelelő1 lakóingatlan vásárlása és egyéb hitelbírálati feltételek teljesülése esetén érvényes. Az Előrelátó lakáshitelek feltétele a fedezeti ingatlanra vonatkozó, bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás és az UniCredit Banknál vezetett számla, és a lakáshitelek igénybevételének további feltételei vannak2.

Az Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén a 341/2011. (XII.29.) Kormányrendeletben (továbbiakban: Rendelet) rögzített otthonteremtési kamattámogatás igénybe vételi feltételeinek teljesülése is szükséges. A Bank az igazolás kiállításakor az otthonteremtési kamattámogatásra vonatkozó jogosultságot nem vizsgálja, mivel arra kizárólag az adásvételi szerződés, illetve a Rendeletben előírt dokumentumok benyújtása esetén van lehetősége. 
- aktuális éves kamat Előrelátó hitel esetén: 5,44%
- aktuális THM Előrelátó hitel esetén: 5,66%3
- aktuális éves kamat Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén: 6,00%
- aktuális THM Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén: 6,03%3
A jelzáloghitelre a szerződéskötéskor hatályos kondíciók és THM vonatkoznak. 

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. csatlakozott a Magatartási kódexhez, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezően alkalmazza.  A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, illetve a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és hitelnyújtásra. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő vagyoni - jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A hiteltermékekre vonatkozó  igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank  Lakossági üzletszabályzata, valamint mindenkor hatályos  "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói" című hirdetményei és a Kondíciós lista  tartalmazza.

Kapcsolódó dokumentumok

1 Az igazoláson szereplő hitelösszeg igénybevételéhez megfelelő forgalmi értékű ingatlan fedezet szükséges. A felvehető hitelösszeg nem haladhatja meg az ingatlan, bank által is elfogadott forgalmi értékének 80 százalékát, illetve Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén a 10 millió forintot. A forgalmi érték alapján folyósítható hitelösszeget a bank a vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével, egyedi bírálat alapján az ingatlan értékbecslését követően állapítja meg.

2 Az Előrelátó hitel piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghitel. Az Előrelátó Otthonteremtő hitel otthonteremtési kamattámogatással igényelhető jelzáloghitel. A további feltételeket a bank Hirdetményei tartalmazzák.

3 A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén - referencia kamatlábhoz kötött kamatozás esetén ide értve a referencia kamatláb változását is - a mértéke módosulhat, értéke változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM 20 éves futamidejű, 5 millió forint összegű, 12 havi BUBOR-hoz kötött, piaci kamatozású lakásvásárlási hitelre, Előrelátó Otthonteremtő hitel esetén 20 éves futamidejű, 5 millió forint összegű, 1 éves kamatperiódusú hitelre, 1db Takarnet rendszerből lekért tulajdoni lap, 1 db jelzálogjog bejegyzési kérelem, Kölcsön-bankszámla csomag igénybevételével, valamint a hitelösszeg utalásával kapcsolatos díj figyelembe vételével került kiszámításra. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel a 2015 június 30-ig történő befogadás esetén egy ingatlan vonatkozásában a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti. A THM meghatározása a 2015. május 1. napjától érvényes Otthonteremtő hitel és a 2015. május 1-től  érvényes piaci kamatozású lakáshitel kondíciók alapján történt.

UniCredit_ ingyenhivas

Az alkalmazás használata adatforgalmat generálhat, amelyért a mobilszolgáltató díjat számlázhat ki. Kérjük, használat előtt érdeklődjön szolgáltatójánál a részletekről!

A kalkulátor megtekintéséhez flash lejátszó szükséges!