Skip to main content

Ajánlom a bankom!

Elégedett a szolgáltatásainkkal? Akkor ossza meg a tapasztalatait barátaival, ismerőseivel, és ajánlja nekik a számlacsomagjainkat! Ha az ügyfélajánlás keretében az ajánlott ismerőse az akció időtartama alatt bankunknál MasterCard® érintő betéti bankkártyával igényel lakossági bankszámlát, vagy bármilyen kisvállalati számlát nyit, akkor Ön és az új ügyfelünk is kedvezményt kap a számlanyitás után.

A kedvezmény igénybevételéhez csak annyit kérünk, hogy az akciónk ideje alatt

Tekintse meg, milyen kedvezményeket ajánlunk, és ismerje meg akciónk további feltételeit!

 • Ha Ön lakossági vagy Premium Banking ügyfelünk, és új ügyfelet ajánl1, akkor a sikeres ajánlásáért2 üzemanyagkártyával jutalmazzuk:

  • új lakossági ügyfél sikeres ajánlása esetén 10 000 Ft értékű üzemanyagkártyát,
  • új Premium Banking ügyfél  sikeres ajánlása esetén 15 000 Ft értékű üzemanyagkártyát,
  • új kisvállalati ügyfél3 sikeres ajánlása esetén 20 000 Ft értékű üzemanyagkártyát kap.

   

 • Ön kisvállalati ügyfelünkként új ügyfelek ajánlásakor az akció időtartama alatt

  • az első ügyfél sikeres ajánlása esetén 6 hónap zárlati díjmentességgel intézheti cége pénzügyeit4.
  • Ha Ön további ügyfelet ajánl5, akkor a részvételi feltételekben meghatározott értékű üzemanyagkártyával köszönjük meg az ajánlásait:

   • új Premium Banking  ügyfél sikeres ajánlása esetén 15 000 Ft értékű üzemanyagkártyát,
   • új kisvállalati ügyfél3 sikeres ajánlása esetén 20 000 Ft értékű üzemanyagkártyát kap.
   • új lakossági ügyfél sikeres ajánlása esetén 10 000 Ft értékű üzemanyagkártyát,

 

Milyen kedvezményt kínálunk az új ügyfeleinknek?

Ha az akciónk keretében, ajánlás révén választja a bankunkat, akkor egy darab bankszámlájához kapcsolódóan havi zárlati díjmentesen bankolhat velünk

 • lakossági vagy Premium Banking ügyfélként egy éven át (EBKM: 0,01%),
 • kisvállalati ügyfélként pedig 6 hónapon át.

A Premium Banking ügyfélstátusz eléréséhez szükséges feltételeket itt  olvashatja el.

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok

A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2017. március 31-ig érvényes.*
A számlacsomagokról, valamint a szerződési feltételekről az Általános üzleti feltételekből, a vonatkozó üzletszabályzatokból, hirdetményekből, illetve kondíciós listákból tájékozódhat. Az UniCredit Bank az akció feltételeinek egyoldalú módosítási jogát fenntartja. Egy ügyfél legfeljebb összesen 10 lakossági, Premium Banking vagy kisvállalati ügyfelet ajánlhat az akció keretében. Lakossági és Premium Banking ügyfélként legfeljebb összesen 10 sikeres ajánlásért kaphat üzemanyag-utalványt. Kisvállalati ügyfélként az első sikeres ajánlást követően (amelyért 6 havi zárlati díjmentességben részesítjük), a második sikeres ajánlástól a tizedik sikeres ajánlásig kaphat üzemanyagkártyát, azaz maximum összesen 9 üzemanyagkártyára lehet jogosult.
* Az eredetileg 2016.12.31-ig tartó Akció meghosszabbításra került.

1 A bankkal – kedvezményes partner számlacsomagokra és a kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó  – együttműködési megállapodást kötő Munkáltató által foglalkoztatott ügyfél nem ajánlhat ugyanazon Munkáltató által foglalkoztatott más személyt.

2 Egy lakossági vagy Premium Banking ügyfél maximum összesen 10 lakossági, Premium Banking vagy kisvállalati ügyfél sikeres ajánlásáért kaphat üzemanyag-utalványt.

3 Bankunknál kisvállalati ügyfélnek minősül minden, legfeljebb 700 millió forint éves nettó árbevétellel és legfeljebb 1 millió euró (ill. 250 millió forint) banki kötelezettséggel rendelkező vagy azt igénylő egyéni vállalkozó, ill. gazdálkodó és egyéb szervezet, amely nem tartozik nemzetközi vállalatcsoporthoz vagy olyan belföldi vállalatcsoporthoz, amelyben a tagvállalatok összesített éves nettó árbevétele meghaladja a 700 millió forint összeget, nem helyi önkormányzat vagy helyi önkormányzati tulajdonú cég, nem pénzügyi vagy befektetési szolgáltató, nyugdíjpénztár vagy biztosító és nem egyetem, kórház és egészségügyi intézmény.

4 Ez a díjmentesség csak az új kisvállalati ügyfélként megnyitott első számlára vagy meglévő (2016. július 18. előtt bankunknál kisvállalati számlával rendelkező) kisvállalati ügyfél által megjelölt egy számlára vonatkozik.

5 Minimum 2, maximum 10 kisvállalati ügyfél ajánlásáig.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Központ: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200

Fax:
+36 1 353 4959

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                    IBAN kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading